Annual General Meeting Annual General Meeting

This year's Annual General Meeting took place on Thursday 28 June 2018 at the Golden Lion Hotel in Northallerton from 3.30pm following a workshop starting at 2pm.

The formal meeting included updates from members of the CCG’s Governing Body reflecting on progress made during the past year as the lead commissioner for health services across the area. It also share updates on current financial challenges in the NHS and projects on the horizon. There was an opportunity at the end of the meeting to ask questions and chat with Governing Body members. 

A full summary of the AGM, to include the CCG's responses to questions, is available to view below.

Our annual report and accounts 2017/18 was officially published at the AGM. You can take a look at the following:

AGM workshop

A GP-led workshop called “Planning the best care for your future” took place before the formal AGM this year.

The workshop, which was free to attend, looked at ways to help you, your family members and friends to plan for the future. We know from public engagement that better planning of care, particularly for those reaching the end of life can have a much more positive impact on services, patients and their families. This workshop helped to start important conversations and capture ideas and suggestions from our local population.

You can read more about the event from the documents below:

Full event agenda

Item Time Duration
Registration and refreshments 1.30pm 30mins
Pre-discussion introduction 2.00pm   5mins

Round table discussions facilitated by clinicians: 
“Planning the best care for your future”

2.05pm 60mins
Feedback from table discussions 3.05pm 10mins
Tea and coffee break 3.15pm 10mins

Formal AGM

  • Introduction
  • About the CCG and priorities
  • Summary of 2017/18 achievements/challenges
3.30pm 10mins
Our commitment to engaging 3.40pm   5mins
Finance, performance and annual report 3.45pm 15mins
Our year ahead 4.00pm 10mins
Question and answer session 4.10pm 20mins
Close or tea and chat with the CCG 4.30pm 10mins